Презентація можливостей Еразмус+ у сфері молоді та спорту для представників Національного університету фізичного виховання і спорту України (18.10.2023 р., м. Київ)

18 жовтня 2023 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні провела презентацію можливостей Еразмус+ у сфері молоді та спорту для представників Національного університету фізичного виховання і спорту України. У заході взяло участь близько 40 представників закладу, які зацікавлені в реалізації проєктів Програми за новими конкурсами в сферах молоді та спорту на 2024 рік.

У вітальному слові до учасників звернулись Ольга БОРИСОВА, Проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету фізичного виховання і спорту України, та Олександр ПИЖОВ, Проректор з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Національного університету фізичного виховання і спорту України. Адміністрація закладу підкреслила існуючих досвід співпраці з іноземними партнерами та важливість нових проєктів в межах Еразмус+ за новини конкурсами у сферах молоді та спорту, долучивши нових партнерів та розширивши межі співпраці.

Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, провела презентацію Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр., приділивши увагу саме відкритим можливостям для України на конкурси 2024 р. Спікер також представила ключові пріоритети Програми, особливості щодо партнерств та апілкаційних форм для проєктів з мобільності, та проєктів співпраці. Під час заходу учасники отримали рекомендації та поради щодо пошуку партнерів та розширенюю бази контактів з іноземними організаціями, зацікавленими до співпраці, а також технічних особливостей по роботі з порталами Еразмус+.

Наприкінці заходу учасники розповіли про свій досвід індивідуальної та інституційної участі в Програмі, отриманий досвід, ідеї на майбутній конкурс та синергію з іншими проєктами та партнерами з України та ЄС.

 

 

Попередня Зустріч випускників-членів Erasmus Mundus Association в Україні (17.10.2023 р., м. ...